Incepand cu anul 2005 Party Factory a deschis atelierul Mascarada. Ne-am dorit ca toate costumele noastre sa fie realizate cu cele mai bune material, lucrate intr-un mod minutios, cu foarte multe detalii si accesorii. De atunci atelierul a functionat fara intrerupere producand costume teatrale, costume pentru animatori, serbari, reclame, emisiuni TV etc.

Renumele atelierului nostru se datoreaza talentului si experientei costumierilor si designerilor nostri care au reusit sa faca o arta din creatia costumelor.

Cea mai mare cerinta este pentru confectionarea costumelor la comanda, spre inchiriere. Va oferim posibilitatea de a va comanda costumul dorit la atelierul nostru. In acest caz se percepe o taxa suplimentara de 20 lei pt copii si 40 lei pt adulti.

Pentru a putea lua o comanda este necesar sa veniti cu minim 2 saptamani inainte, pentru luarea masurilor, achitarea sumei necesare si semnarea contractului de inchiriere. Bineanteles comenzile se vor lua in functie de disponibilitatea atelierului de croitorie.

In ceea ce priveste modelul costumului, materialele, culorile si accesoriile puteti sa veniti cu imagini, schite sau poze fie sa consultati impreuna cu personalul nostru cataloagele si cartile de specialitate din biblioteca noastra.

Va asteptam cu mare drag.