Cum închiriez

Costumele se inchiriaza pentru 24 h. In cazul in care doresti costumul pentru weekend, il poti ridica de vineri cu retur luni, in programul de lucru 9.00-18.00. In sezoanele aglomerate ne prelungim programul pentru tine pana la ora 20.00, inclusiv sambata pana la orele 16.00 (te rugam urmareste detaliile pe site).

Poti rezerva costumul fie prin telefon 0752312010, fie la sediul firmei (Intrarea Monolitului nr 12, zona metrou Mihai Bravu), cu precizarea ca in perioadele foarte aglomerate (serbarile din luna iunie, Halloween, Craciun) rezervarea telefonica poate fi dificila, deoarece toti angajatii sunt foarte ocupati cu clientii care vin la sediu pentru probe, rezervari, ridicari. 

Pasul 1: alegerea costumului cu ajutorul personalului nostru (la sediul firmei sau in extra sezon iti putem trimite imagini pe mail sau pe WhatsApp)! In curand vei putea vizualiza intreaga gama on line.

Pasul 2: se intocmeste un contract de inchiriere cu datele tale si o copie a actului de identitate. La semnarea contractului trebuie sa achiti valoarea integrala de inchiriere a costumului, fara alte taxe si garantii. Semnarea contractului de inchiriere reprezinta luarea la cunostiinta si acceptul tau asupra clauzelor contractuale.

Pasul 3: Ridicarea costumului de la sediul firmei la data stipulata in contract, sau il putem trimite noi la tine prin curier cu o zi inainte. (doar daca este posibil, de comun acord cu personalul nostru)